Andante-äventyret är över

Vi försöker se ”coola” ut framför Pyrenéerna.

Andante-äventyret är nu avslutat och vi byter havets vågberg mot berg och dalar här i Pyrénées Orientales. Detta blir det sista inlägget i denna blogg. Ett stort tack till alla er som följt oss och gett uttryck för sina sympatier då ANDANTE förliste på Nord Atlanten.

Kära vänner hoppas vi ses snart. Och kom ihåg; Sitt ner i båten och ha flytvästen på!

Många kramar från Åsa & Roy

1 reaktion till “Andante-äventyret är över”

  1. Ni ser fett coola ut. Den 28 juni fortsätter mitt eget äventyr med segling från Almerimar via floder och kanalerna hem igen. Jag lär av era erfarenheter och sparkar mig fram med ena foten iland. Händer nåt tar jag taxi bara.!! Lev väl hoppas vi ses igen. Ulf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *