Tillbaka till kryddön

Jag, Roy, har nu varit några dagar här på Grenada. Det är mycket jobb som ska göras på båten. Jag har t.ex. satt igång en ozonbehandling av inredningen vilket innebär att jag
bor i en liten lägenhet i Saint George under några dagar.

Min granne heter Keith Michell och han är mycket intresserad av cricket. Han har varit ansvarig för många tuneringar över hela Karibien. Dessutom är han öns premiärminister. Hans parti har samtliga platser i parlamentet. Något enklare att hantera än läget hemma i Sverige,

Jag har tilbringat hela dagen under båten och slipat botten så svettningssystemet har gått på högtryck under många timmar. Avbrotten har varit många på grund av regnbyar. Kladdigt, giftigt och blött. Just nu känns inte seglarlivet så glassigt.

Jag har utsikt över arenan där det bland annat spelas cricket.

2 reaktioner till “Tillbaka till kryddön”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *