andante-aventyr.se tar semester och är tillbaka i slutet av november

Efter 10 månaders segling tar vi nu en paus. Ett av målen med resan efter ett hektiskt arbetsliv var att få ta det lite lugnare, få leva i andante-tempo och att bara få vara. Det har vi fått. De sista veckorna har tempot t.o.m. gått ner till adagio. Vi kan konstatera att som nyblivna pigga pensionärer är adagio och andante lite väl långsamt, vi behöver mer allegro och framför allt mer omväxling. Men, tillbaka till ett tempo i presto är inte aktuellt.

Nu ser vi fram emot att få njuta av den svenska våren och sommaren omväxlande i andante och allegro. (B)loggen kommer att ligga nere i drygt 6 månader tills Andante åker i sjön och vi seglar vidare på nya äventyr i Karibien. Tills dess önskar vi alla en skön vår och sommar med mycket sol och värme!

På spaning efter våren i Bergslagen fann vi;

Blå-och vitsippor.
Tussilago som lyser.
Den första kabbelekan.
Myrorna (de mörkbruna prickarna) som vaknat till liv i solskenet.
Sjön Usken som ligger blank och inbjudande.

 

 

 

3 reaktioner till “andante-aventyr.se tar semester och är tillbaka i slutet av november”

 1. Visst är Karibien spännande men en varm vårdag på en myrstacks doftande stig, en vitsippsdränkt slänt i en skogsdunge vid en sjö är nog inte helt fel det heller. Särskilt som i ryggan väntar zoegas, knäckebröd med bregott, ägghalvor och Kalles ringlandes runt gulorna…..hörs även storlommen kalla på andra sidan sjön….ja då blir man fanimej religiös?
  Bienvenidos till det gamla landet

  1. Jo nog är den skandinaviska naturen svårslagen som upplevelse när vintern äntligen släppt sitt grepp och sol och ljus är tillbaks. Att få ge sig ut tidigt på morgonen i krispig luft och vandra i ett storslaget tyst landskap är kanske något av en andlig upplevelse.

   Roy

 2. Härligt att allt gått så bra! Kul att ni är tillbaka i ett somrigt sverige =)
  Vi hörs/ Robert & Kersti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *