God Jul!

Massor med mat inför Atlantseglingen.

Nina och Andrietta som är i Las Palmas just den här veckan och passar på att fika med oss på bryggan.

Nina och Andrietta tog även med oss på lunch och äntligen vågade jag smaka på grillad bläckfisk med sugproppar. Den var riktigt god!

Smaskig bläckfisk!

Det har under veckan här varit sydostlig vind som blåst rakt in hamnen. Det var mycket stökigt på bryggan. Båtarna hoppade och rullade. Roy var uppe på natten och kollade förtöjningen och vissa dagar vågade han inte lämna båten.

Pollaren på bryggan höll, men en av de fasta förtöjningstamparna som är fästa botten gick av.

John, Åsas bror, har kommit ombord och ska segla med över Atlanten. Det är skönt att vara tre så att vakterna inte blir så långa.

Ola på Sola kom och sa hej då och önskade oss god seglats.

John, Ola och Roy.

Vi önskar alla en riktigt God Jul! Nu blir det tyst fram till nyår, då hoppas vi att vi är framme på Barbados.

 

14 reaktioner till “God Jul!”

 1. God Jul till er också !!
  Hälsningar från metr0polen Habo där marken är snövit och mycket jullik. Vi njuter av snön – den ska visst försvinna ganska snart …
  Vi har tänt det andra ljuset och när det är dags för det tredje är vi i Stockholm för julmiddag och My Fair Lady på Stadsteatern, sen drar Jonny hem till sitt o de sina och jag förenas med mitt stora gäng för gemensamt julfirande på Pensionat Lyckhem på södra Väddö ( Björkö Arholma är postadressen ). Min äldsta dotter Anna m sambo har köpt ett jätteställe -vi håller tummarna att det ska gå bra för dom .
  Nu önskar vi framför allt att ni får en fin seglats till Karibien !!!
  Vår kryssning går dit i 7 dagar från 20 jan . Då gäller det att ha ett gäng klänningar i resväskan – Jonny har inhandlat ny kostym och jag en ny klänning – finns en del begagnat som får duga!!!
  ALLT GOTT !! TREVLIG SEGLATS !!
  Kerstin och Jonny

 2. God jul på er! Här kom det 10-15 cm snö under ca 2 h….underbart vackert ikväll fast kanske inte imorgon när jag ska ta mig till jobbet! Vi drar till Härliga Härjedalen över jul. Ha det bra och sköt om er! Alla hälsar.

 3. Hoppas ni får en bra segling 🙂
  God jul på er
  Hälsningar från Lanzarote där det blåser så att cyklingen blev inställd idag
  Anna-Kerstin

 4. God jul o Gott nytt år Nu väntar Lucia i aulan sticker till England över nyår
  Lycka till med atlantseglatsen /Olof G

 5. Hejsan o tack för fina bilder och rapporter. Ser ut som ni laddat för ett ordentligt julbord på burk ?. Lycka till och god jul från Provence // stephan o Lena

 6. God fortsättning! Tänker på er, nu måste Barbados närma sig? Vi är på plats sedan igår i vårt vanliga vinterviste. Ovanligt kallt men ljust och vackert. Följer er och hoppas att ni snart anlänt er hamn och får ett nylagat färskt mål mat och fast mark under fötterna. Hälsningar till er alla!
  Nina och Peter som oxå hälsar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *